Lotte Kopecky moet zich mogelijk neerleggen bij forfait op Olympische Spelen Wielrennen
Wielrennen

Lotte Kopecky moet zich mogelijk neerleggen bij forfait op Olympische Spelen

Lotte Kopecky moet zich mogelijk neerleggen bij forfait op Olympische Spelen

Lotte Kopecky wil volgende zomer niets liever dan een gouden medaille bemachtigen op de Olympische Spelen. Gelukkig voor de Belgische heeft ze heel wat troeven achter de hand.

Zo liggen haar medaillekansen niet alleen op de weg, maar ook op de piste: “Ik zie het als een voordeel. Veel rensters hebben maar één kans. Ondertussen ben ik de combinatie tussen de weg en de piste ook al gewoon. Ik mik dan ook op meerdere doelen.”

Op de baan gaat ze mogelijk schitteren in het omnium, maar voor de ploegkoers zal ze allicht forfait moeten geven. Dat heeft natuurlijk alles te maken met de positieve dopingplas van Shari Bossuyt: “Sowieso zullen we voor onszelf moeten uitmaken of het de moeite waard zal zijn om dan aan de discipline deel te nemen.”

“Als er iets geschrapt zou worden, is het waarschijnlijk de ploegkoers”, sluit de meervoudige wereldkampioene af bij Sporza. Alles hangt dus af van wat er beslist wordt rond Bossuyt, die nog steeds droomt van de Spelen in Parijs. Afwachten maar!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws