Niels Albert draait déze veldrijders (waaronder Nys) door gehaktmolen: “Nergens! Wielrennen
Wielrennen

Niels Albert draait déze veldrijders (waaronder Nys) door gehaktmolen: “Nergens!

Niels Albert draait déze veldrijders (waaronder Nys) door gehaktmolen: “Nergens!

Niels Albert is al ex-wereldkampioen natuurlijk een grote naam in de veldritwereld. Eerder deze week liet hij zich verschroeiend uit over enkele veldrijders van de huidige generatie.

Toon Aerts liet eerder al weten dat hij vindt dat mannen als Iserbyt en Vanthourenhout de laatste jaren niet veel stappen vooruit hebben gezet. Niels Albert is het daarmee eens en doet er bij Het Laatste Nieuws zelfs een aantal schepjes bovenop.

Hij noemt een aantal crossers bij naam: “Laurens Sweeck is nergens. Michael Vanthourenhout heb ik dit jaar enkel op het EK gezien. Thibau Nys begon hoopgevend aan het seizoen. Iedereen dacht: 'Die gaat, als hij een goede dag heeft, misschien wel met Pidcock kunnen wedijveren’.”

“Thibau zakt er nu ook wel door!” Verder heeft Albert het ook nog over de Nederlandse kampioen, Lars van der Haar: “Of neem nu Lars van der Haar. Die heeft dit jaar en het jaar daarvoor mooie dingen laten zien. Maar Lars van der Haar is een renner tegen wie ik zelf ook nog heb gekoerst. En van wie ik won. Lars van der Haar was dit jaar goed tot het EK. Hij was vorig jaar beter!”

Populair

Laatste nieuws