Vier Belgen: Met déze ploeg kan Remco Evenepoel de Tour proberen te winnen Wielrennen
Wielrennen

Vier Belgen: Met déze ploeg kan Remco Evenepoel de Tour proberen te winnen

Vier Belgen: Met déze ploeg kan Remco Evenepoel de Tour proberen te winnen

Remco Evenepoel zal volgend seizoen een gooi naar de eindzege in de Tour de France doen. Daarvoor kan hij natuurlijk de nodige hulp gebruiken.

Teams als Jumbo-Visma en UAE-Emirates zijn getraind in het grote rondewerk en sturen ieder jaar een team naar de Tour om ‘u’ tegen te zeggen. De vraag luidt nu of Soudal Quick-Step daar een blok tegenover kan zetten.

Evenepoel zal - zonder ongelukken - alvast bijgestaan worden door zijn nieuwe luitenant: Mikel Landa. Naast de Spanjaard zal Evenepoel natuurlijk nog een aantal andere klimmers nodig hebben om hem door het hooggebergte te loodsen.

We verwachten dan ook dat Ilan Van Wilder, Mauri Vansevenant, Fausto Masnada en Julian Alaphilippe mee naar Frankrijk zullen trekken. Evenepoel zal weliswaar ook knechten nodig hebben om de koers op het vlakke te controleren.

Controle

Er rijden bij de ploeg van Lefevere een pak coureurs met ‘body’ rond, maar toch zijn er twee pionnen die volgens ons een stapje hoger staan dan de rest: Yves Lampaert en Kasper Asgreen. Voor spurtbom Tim Merlier zal er allicht geen plaats zijn in de selectie.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws