Britse koninklijke familie met de grond gelijk gemaakt: “Totale onzin van hen” Buitenland
Buitenland

Britse koninklijke familie met de grond gelijk gemaakt: “Totale onzin van hen”

Britse koninklijke familie met de grond gelijk gemaakt: “Totale onzin van hen”

Het mag duidelijk zijn dat Noel Gallagher prins Harry niet al te hoog heeft zitten. In zijn laatste podcast haalt de songwriter van Oasis verwoestend uit naar de hertog van Sussex.

"Prins Harry, die neemt niemand toch echt serieus", windt Noel er geen doekjes om. "Hij is maar een gek, klein kind." Volgens Gallagher is de Britse prins een ‘goeddoener’ en zou hem daarom nooit thuis uitnodigen. "Ik houd in het algemeen niet van goeddoeners, ze werken op m'n fucking zenuwen." En Harry is niet de enige van de koninklijke familie die eraan moet geloven. Zowat heel Buckingham Palace krijgt de wind van voren.

"Ze zijn vrij gestoord", aldus de zanger. "Wat een vreselijk fucking shitleven moeten die mensen hebben. Ze dienen alleen maar anderen, wat een onzin. In Buckingham Palace moeten leven met een stelletje saaie fuckers om zich heen. Nergens naartoe kunnen gaan, niks kunnen doen en naar fucking Kenia moeten op vakantie."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws