Er moet Luc Appermont iets van het hart over Bart Kaëll: “Het is gewoon heel raar" Buitenland
Buitenland

Er moet Luc Appermont iets van het hart over Bart Kaëll: “Het is gewoon heel raar"

Er moet Luc Appermont iets van het hart over Bart Kaëll: “Het is gewoon heel raar"

Dat er opnieuw volop gefeest kan worden, was voor vele mensen niets minder dan verlossend nieuws. Ook het Schlagerfestival in Hasselt kan weer doorgaan en zo kunnen de komende twee weekends zo’n 60.000 de 15e verjaardag van een van de grootste Vlaamse evenementen vieren.

“Allemaal met een Covid Safe Ticket, dus ik denk dat iedereen als vanouds helemaal uit de bol zal kunnen gaan”, zegt Luc Appermont, die de presentatie voor zijn rekening zal houden, samen met ‘Familie’-acteur Kürt Rogiers. Lucs echtgenoot Bart Kaëll stond er uiteraard al eens op het podium. “Dan zette ik een pet en grote feestbril op. Zo is het mij telkens gelukt om niet herkend te worden.”

Veel tralala

“Dit jaar zal ik er de tijd niet voor hebben, denk ik. Maar mocht ik toch ’n gaatje vinden om in de mensenzee te glippen, zal ik dat zeker doen”, aldus Luc, die expliciet gevraagd vroeg om zijn echtgenoot niét aan te kondigen.

“Ik heb gevraagd dat Kürt hem aankondigt”, klinkt het. “Ik vind het een beetje raar om dat met veel tralala bij mijn eigen man te doen. Als ik Bart in het verleden aankondigde, was dat telkens heel kort: ‘U kent ’m allemaal, maar ik ken hem beter: Bart Kaëll.’”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws