Fabrizio deelt eerlijke boodschap: “Dit was lang een masker” Buitenland
Buitenland

Fabrizio deelt eerlijke boodschap: “Dit was lang een masker”

Fabrizio deelt eerlijke boodschap: “Dit was lang een masker”

Fabrizio heeft van een volger de vraag gekregen of hij altijd wel zo zelfzeker is geweest. Daarbij liet hij zich van zijn meest kwetsbare kant tonen.

Wie naar Fabrizio kijkt, ziet een zelfzekere man die er staat en voor niets of niemand terugdeinst. Daar konden we al getuige van zijn in ‘Temptation Island’, maar ook nu in ‘De Bachelor’, waar hij de harten van vijftien vrouwen sneller doet slaan.

Onbestaande perceptie

Maar volgens de realityster is hij niet altijd even zelfzeker geweest. Dat zou te maken hebben met een aantal zaken die hij in zijn jeugd heeft meegemaakt. En die zouden naar eigen zeggen soms nog invloed hebben op hem.

“Ik ben niet altijd zelfzeker geweest. Ik kan gerust toegeven dat dat nu nog steeds niet altijd het geval is. Maar het is een ongoing process dat sinds een jaar vorm heeft gekregen. Die zelfzekerheid is lang een masker geweest om een onbestaande perceptie op te wekken bij mensen. In de hoop dat ze me met rust zouden laten of juiste aanvaarden (om de foute redenen).”

Apart kind

Fabrizio zou in het verleden te maken hebben gehad met pestgedrag. “Als kind gepest worden omdat je er anders uitziet of juist heel creatief bent, draagt niet bepaald bij tot zelfzekerheid. Ik omarm nu dat creatieve, aparte kind vanbinnen met alle liefde en stel me wederom kwetsbaar op met het geloof dat alleen dan ik écht zelfverzekerd kan zijn.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws