Kijkers van ‘Het Journaal’ lachen zich krom tijdens bericht over overstromingen: “Dit is hét beeld van het jaar” Buitenland
Buitenland

Kijkers van ‘Het Journaal’ lachen zich krom tijdens bericht over overstromingen: “Dit is hét beeld van het jaar”

Kijkers van ‘Het Journaal’ lachen zich krom tijdens bericht over overstromingen: “Dit is hét beeld van het jaar”

De aandachtige kijker zag donderdagavond in ‘Het Journaal’ hoe de wateroverlast in Spa plots heel lokaal werd. Een man was tijdens de live-interventie van de reporter druk in de weer met water weg te scheppen, maar lette niet goed op naar waar hij zijn emmer richtte.

In alle chaos zwierde de man de inhoud van zijn emmer op een toevallige voorbijgangster, die even perplex bleef staan. Kijkers van ‘Het Journaal’ bleven achter met een dubbel gevoel: aan de ene kant was er het grappige beeld, langs de andere kant de dramatische gebeurtenis.

“Wij hadden dat direct gezien”, schrijft iemand op de sociale media. “Het was heel even lachen, maar de verbazing en ongerustheid voor de bewoners daar kwam direct terug.” “Wij hadden het gezien”, reageert een ander. “We hebben speciaal teruggespoeld tijdens de uitzending. Het was toch echt lachen.”

"Hét beeld van het jaar"

“Het was zo grappig dat zelfs Xavier Taveirne zijn kluts kwijtraakte. En de mensen ‘kelder uit de water’ wilde laten scheppen…”, merkt een derde op. “Ik lag in een deuk toen ik het zag gebeuren.” Zo ook anderen. “Ja, gelukkig nog een grappige noot in al die miserie. “Een natte weliswaar, maar wel een grappige.”

“Komaan, dit is grappig, toch? Voor mij is dit hét beeld van het jaar. We zijn toch allemaal al doornat”, lezen we nog. En ook: “Papa en ik hebben een paar keer teruggespoeld! Zo grappig! Ik zou niet van plek willen wisselen met die vrouw!”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws