Advocaat heeft slecht nieuws voor Marco Borsato: "Zanger maakt geen schijn van kans" Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Advocaat heeft slecht nieuws voor Marco Borsato: "Zanger maakt geen schijn van kans"

Advocaat heeft slecht nieuws voor Marco Borsato: "Zanger maakt geen schijn van kans"

Marco Borsato wordt vervolgd voor seksueel misbruik van een minderjarige. De Nederlandse zanger wordt ervan beschuldigd een 15-jarig meisje te hebben betast. Bovendien heeft hij inmiddels nog meer slecht nieuws vernomen over het onderzoek. Het ziet er niet al te best uit voor de zanger.

Marco Borsato wordt ervan verdacht een destijds 15-jarig meisje onzedelijk te hebben betast. Zo zou hij haar borsten en billen meermaals betast hebben en met zijn handen onder haar rokje gezeten hebben en tussen haar benen gestreeld hebben. Het misbruik zou plaatsgevonden hebben tussen 2014 en 2019. Het Openbaar Ministerie in Nederland bevestigde dat de zanger ontucht met een minderjarige ten laste gelegd wordt.

Marco zelf, die eerder al een tegenaangifte van smaad en laster indiende, reageerde volgens zijn advocaten erg teleurgesteld op de beslissing van het OM. Peter Plasman, de advocaat van het slachtoffer, staat wél volledig achter die beslissing. In de Nederlandse talkshow ‘Humberto’ bevestigde hij namelijk dat “er belangrijk bewijs is” waardoor het voor hem “niet anders kon zijn”.

Onbegrip

Borsato’s tegenaangifte van smaad en laster maakt volgens de advocaat dan ook geen schijn van kans. “De officier van Justitie kan natuurlijk niet zeggen: ‘We nemen de aangifte serieus en zetten een vervolging in gang’, om vervolgens te concluderen: ‘Het was een valse aangifte.’ Ik begrijp niet waarom de heer Borsato destijds die stap heeft genomen”, aldus Plasman.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws