Na breuk met Marco Borsato krijgt Leontine Ruiters opnieuw harde klap Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Na breuk met Marco Borsato krijgt Leontine Ruiters opnieuw harde klap

Na breuk met Marco Borsato krijgt Leontine Ruiters opnieuw harde klap

Nog niet zo lang geleden kwam het nieuws naar buiten dat Leontine Ruiters, de ex-vrouw van Marco Borsato, een nieuwe vriend heeft. Het kersverse koppel krijgt nu al slecht nieuws te horen.

Zo’n twee maanden geleden lieten Leontine Ruiters en multimiljonair John Huiberts weten dat ze een relatie hebben. Eindelijk had Leontine iets positiefs te vertellen over haar liefdesleven nadat ze verschillende keren de escapades van haar ex Marco Borsato had vergeven. Door het schandaal bij ‘The Voice’ zette ze hem eindelijk aan de deur.

Leontine en John lijken nu heel gelukkig te zijn. Echter hebben ze nu wel slecht nieuws te horen gekregen. John had hoger beroep aangespannen tegen de Nederlandse bank Rabobank en dat heeft hij nu verloren. Hij vond dat de bank hem niet goed had ingelicht over de gevolgen van een financiering, maar volgens Rabobank zou hij kundig genoeg zijn op dat vlak.

Nu Leontine’s nieuwe vriend de zaak heeft verloren, zal dat hem veel geld kosten. Zo’n schamele 1,3 miljoen euro om precies te zijn. Toch lijkt hij daar niet zo van wakker te liggen en zal hij niet in cassatie gaan. “Dat kost alleen maar negatieve energie”, zegt hij zelf. “Ik hou me graag met positieve dingen bezig. Het is wat het is”, besluit hij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws