Yvonne Coldeweijer verklapt opvallende details over 'grote' comeback André Hazes Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Yvonne Coldeweijer verklapt opvallende details over 'grote' comeback André Hazes

Yvonne Coldeweijer verklapt opvallende details over 'grote' comeback André Hazes

André Hazes zal deze maand zijn comeback als zanger maken tijdens de concertenreeks ‘Holland Zingt Hazes’. Echter verklapt juicekoningin Yvonne Coldeweijer nu opmerkelijk nieuws over André’s eerste keer terug op het podium.

Op 10, 11, 17 en 18 maart vindt ‘Holland Zingt Hazes’ plaats in de Ziggo Dome in Amsterdam. Verschillende artiesten zingen dan de grootste hits van André Hazes senior en ook zijn zoon zal er op de planken staan. Deze concertenreeks wordt meteen zijn grote comeback, want de zanger heeft al een hele tijd niet meer opgetreden.

Yvonne Coldeweijer verklapt nu dat die comeback helemaal niet zo groot zal zijn. “Via een zeer betrouwbare spion die ook op het podium staat, heb ik vernomen dat André slechts drie liedjes gaat zingen bij ‘Holland Zingt Hazes’”, schrijft ze op haar Instagramverhaal. “Wat een comeback. Hopelijk hebben er niet al te veel mensen speciaal hiervoor een kaartje gekocht”, lacht ze.

Bovendien onthult ze nog iets opvallends. “En nou komt het: hij heeft zelfs aan de organisatie gevraagd of het mogelijk was dat hij deze mocht playbacken”, aldus Coldeweijer. “Blijkbaar is hij nog steeds erg onzeker over zijn stem en of hij de noten wel haalt”, klinkt het. Afsluiten doet ze met een scherpe boodschap voor André. “Waarom wil hij zo graag artiest zien? Ga toch lekker wat anders doen”, zegt de roddeltante.

Yvonne Coldeweijer verklapt opvallende details over 'grote' comeback André Hazes

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws