Charleroi slaat toe in 'Mazzu-time' en zadelt AA Gent met kater op Sport

Charleroi slaat toe in 'Mazzu-time' en zadelt AA Gent met kater op

Sporting Charleroi heeft AA Gent vrijdagavond met een kater van jewelste opgezadeld. De ploeg van Felice Mazzu lag zowat negentig minuten lang onder tegen de bezoekers uit de Arteveldestad, maar een rake counter bleek voldoende om de drie punten thuis te houden.

Halverwege stond het nog 0-0 op Mambourg. Gent was baas, maar kon zijn overwicht niet omzetten in kansen. Charleroi loerde op de counter en brak twee keer érg gevaarlijk uit. Perbet en Osimhen lieten echter na om er 0-1 van te maken.

Ook in de tweede helft was het Gent dat nadrukkelijk op zoek ging naar een doelpunt. Ondanks enkele kansen bleef dat doelpunt uit. In de slotfase sloeg Charleroi genadeloos toe. Osimhen werd door Bruno in het straatje gestuurd en liet Kalinic geen kans. In blessuretijd werd het zelfs nog 2-0 na een goal van Bruno.