Zondag 28 Maart 2021 - 10:30   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Prins Harry in nauwe schoentjes: “Het kan écht niet dat hij dat tolereert van Meghan”

Prins Harry in nauwe schoentjes: “Het kan écht niet dat hij dat tolereert van Meghan”

Het interview dat prins Harry en Meghan Markle gaven aan Oprah Winfrey, zindert nog steeds na. Ook vrienden van de hertog van Sussex reageren in de Britse pers. Zij zeggen dat Harry de situatie verkeerd heeft ingeschat, en dat Meghan zich nooit zo kritisch mocht uitlaten over de koninklijke familie.

“Ik denk dat de impact van dat interview hem compleet heeft verrast”, zegt een van Harry’s vrienden in The Sun. “Harry had wellicht gehoopt op de steun van de Britten. Zeker van de bewonderaars van zijn moeder, prinses Diana. Maar dat is niet het geval.” 

“Veel mensen nemen het hem kwalijk dat hij zijn familie zo heeft aangevallen”, zegt de anonieme bron. “En ze begrijpen niet dat hij tolereert dat zijn vrouw de ene na de andere aanval op de Windsors lanceert. Onder meer door hen leugenaars te noemen en een klacht in te dienen tegen het personeel dat haar zogezegd onheus behandelde.” 

“De Britten houden niet van dat soort toestanden”, klinkt het. “Familiekwesties moeten binnenskamers opgelost worden. Bovendien zijn Engelsen patriottisch. Ze pikken het niet dat een Amerikaanse zich zo op een negatieve manier uitlaat over de Queen en haar familie.”

TAGS  I  Meghan Markle  I  prins Harry  I  Oprah Winfrey  I  shownieuws