-->

Cath Luyten doet wel zeer bijzondere onthulling: “Het was nog eens met de benen open”

Cath Luyten doet wel zeer bijzondere onthulling: “Het was nog eens met de benen open”
Dinsdag 4 Mei 2021 - 15:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Cath Luyten is hoogzwanger. De bevalling komt nu dus wel zeer dichtbij. Vorige week had de presentatrice van 'Buurman, wat doet u nu?' een laatste controle bij de gynaecologe.

“Het was nog ’ns met de beentjes open, om streptokokken op te sporen”, zegt Cath op Radio 1. “Vriend lief kijkt altijd een beetje beduusd op zo’n moment. Net toen ik ‘in positie’ lag, en terloops meldde dat het vroedvrouwengesprek eerder deze week fijn was verlopen, staakte de gynaecologe haar handeling: heb je de hetse een beetje gevolgd deze week?” 

“Met de streptokokkenwisser in de hand, kreeg ik in ’n zeven minuten durend betoog mee dat er ’n knippen- versus scheuren discussie aan de gang is tussen vroedvrouwen en gynaecologen. Ze had er plezier in”, aldus de presentatrice.

"Ze knippen enkel indien nodig"

“’t Is Een kwestie van wachten en vooral niet toegeven aan die oerdrift, pas persen als de hoofden rond jouw vagina het opportuun vinden”, vertelde een bevriend zwanger koppel ons nog”, zegt Cath. “Zelf hadden ze een persgoeroe gevonden die er een erezaak van maakt om ongeschonden uit het baringsproces te komen. Met de wisser nog steeds in aanslag en ik nog steeds met de benen open, verzekerde ze me dat ze enkel knippen indien nodig.”

TAGS  I  Cath Luyten  I  shownieuws