Woensdag 23 Juni 2021 - 13:00   I   Foto: Instagram  I   door Redactie

Merel, de dochter van Goedele Liekens: "Plots kreeg ik een sms van haar, ik stond aan de grond genageld"

Merel, de dochter van Goedele Liekens:

Goedele Liekens was een tijdje out nadat er huidkanker bij haar werd vastgesteld. Haar dochter Merel Cockmartin (23) laat weten dat Goedele flink heeft afgezien.

"Ik ben zó opgelucht dat mama eindelijk weer buitenkomt en professioneel bezig is", zegt Merel, die voor een studieproject in Milaan verblijft, in TV-Familie. "Mama heeft heel erg afgezien toen ze door haar ziekte moest stoppen met werken. Ze heeft toen alles gegeven tot het laatste moment."

"’k Ben blij dat ze de tijd en rust heeft genomen voor haar gezondheid", vervolgt Merel. "Maar ik denk dat moeten stoppen met werken voor mama het moeilijkste was in het hele proces. Hele dagen thuiszitten is niets voor haar."

"Ik stond aan de grond genageld"

Merel herinnert zich het moment dat Goedele het haar vertelde nog zeer goed. "Het moet voor haar vreselijk geweest zijn om het mij en mijn zus Céleste te vertellen. Ik deed kerstinkopen toen ik een sms kreeg dat ze iets moest vertellen", zegt ze.

"Ik wilde uiteraard snel weten wat. En toen belde ze met het slechte nieuws... Ik stond aan de grond genageld. Al heb ik het de eerste weken nog moeten laten bezinken."

TAGS  I  Merel Cockmartin  I  Goedele Liekens  I  shownieuws