-->

Hanne Verbruggen laat weten hoe het echt met haar gaat na vervroegde bevalling

Hanne Verbruggen laat weten hoe het echt met haar gaat na vervroegde bevalling
Vrijdag 18 November 2022 - 15:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Baby alert! Hanne Verbruggen is afgelopen maandag bevallen van haar eerste kindje. Al was het K3’tje eigenlijk pas in december uitgerekend. Hanne laat nu weten hoe het echt met haar gesteld is.

Twee dagen geleden doken Marthe en Julia alweer alleen op om hun nieuwe album ‘Vleugels’ te promoten. Hanne kon er op doktersadvies niet bij zijn. Maar eigenlijk was het K3’tje in alle stilte al bevallen van haar zoontje, Julien. Zij en haar vriend Jorn mochten hun kleine spruit maandag verwelkomen.

En dat bijna een maand te vroeg. Hun zoontje zou eigenlijk pas midden december op de wereld komen. Gelukkig stellen moeder en zoon het uitstekend. Dat laat Studio 100 weten. Ook Hanne zelf laat voor het eerst van haar horen na de bevalling. Zij is in de zevende hemel met de komst van haar kleine wondertje.

“Zeven jaar geleden kwam mijn grootste droom uit toen ik een K3'tje werd. Maar de komst van Julien heeft dit zonder twijfel overtroffen”, laat een emotionele Hanne weten in het bericht van Studio 100. “Het is een onbeschrijfelijk gelukzalig gevoel om mama te worden”, besluit de zangeres.

TAGS  I  K3  I  Hanne Verbruggen