-->

Loes Van den Heuvel nieuw gezicht in 'Familie': dit verklapt ze al over haar rol

Loes Van den Heuvel nieuw gezicht in 'Familie': dit verklapt ze al over haar rol
Dinsdag 24 Januari 2023 - 10:00   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Binnenkort mogen de trouwe ‘Familie’-kijkers alweer een nieuw personage in de armen sluiten. Niemand minder dan Loes Van den Heuvel, ook wel bekend als Carmen Waterslaeghers uit ‘F.C. De Kampioenen’ vervoegt de cast van de soap. Maar wie zal ze spelen en wat staat haar te wachten?

Fans van ‘Familie’ mogen Loes Van den Heuvels intrede ergens in het voorjaar verwachten. Dit is haar eerste grote tv-rol sinds Carmen. In de VTM-soap kruipt ze in de huid van Karin Bloemaerts, de nieuwe thuisverpleegster van Alfons, gespeeld door Jaak Van Assche. “In 'Familie' krijgt thuisverpleegster Vanessa (Karen Damen, red.) een andere functie aangeboden”, kan de gloednieuwe ‘Familie’-actrice al verklappen in Het Laatste Nieuws.

“Daarom draagt ze een paar patiënten over aan haar collega Karin. Zo komt de verzorging van Benny's vader Alfons voortaan bij mij terecht.” Loes omschrijft haar personage als een “toffe madam met een hart van goud en altijd positief ingesteld”. Samen met de kijker is ze zelf ook erg benieuw naar haar rol. “Want ik weet ook nog niet wat mijn personage allemaal zal meemaken. Dat maakt soap zo spannend: het kan op elk moment nog alle kanten op”, beseft ze.

Net zoals bij haar vorige rollen loopt Loes in ‘Familie’ opnieuw met een pruik rond. “Dat werkt voor mij stimulerend. Ik heb geen zin om mezelf te spelen en wil op deze manier een personage neerzetten dat ver van mij afstaat”, besluit ze. Daarnaast draagt haar personage alternatieve kledij en etnische sieraden. “Het is de bedoeling dat geen enkele 'Familie'-kijker aan Carmen uit 'F.C. De Kampioenen' zal moeten denken, als ze mij als Karin zien. En dat zal ook zo zijn”, kan Loes er al over kwijt.

TAGS  I  Jaak Van Assche  I  Familie  I  Loes Van den Heuvel