Dinsdag 1 Oktober 2019 - 09:03   I   Foto: VTM  I   Bron: Dag Allemaal  I   door Redactie

Annie Geeraerts is helemaal van slag: "Ik voel me afgeschreven, bij het groot huisvuil gezet"

Annie Geeraerts is helemaal van slag:

Annie Geeraerts werd uitgenodigd om op de boot van Gert en James te gaan zitten in Gert Late Night. Ze mocht echter niet van VTM. Annie is razend.

"Ze hadden contact opgenomen met de productie van ‘Familie’ in Lint en die hadden groen licht gegeven. Maar VTM dacht daar dus anders over. (zucht) Kijk, sowieso kan ik daar niet zelf over beslissen. Volgens mijn contract moet ik, als ik iets buiten ‘Familie’ doe, dat aanvragen en een deel van wat ik ermee verdien, afgeven. Het kan dus wél... Ah ja, er zij n zoveel VTM- figuren die opduiken in allerlei quizzen of panels van andere zenders. Dus ik begrijp echt niet waarom ik niet naar ‘Gert Late Night’ mocht gaan", aldus de 92-jarige Annie in Dag Allemaal.

"Ik vind het niet eerlijk. Ik wil er geen reuzegroot drama van maken, maar ik vond dat zó vernederend. Ik werk bijna dertig jaar voor VTM, ik heb zoveel actes de présence voor de zender gedaan. En allemaal gratis! Ik heb dat altijd met veel plezier gedaan. Maar als ze mij dan nu zo behandelen... Moet ik 93 geworden zijn om zoiets mee te maken?"

Afgeschreven

"Ik voel mij afgeschreven. Bij het groot vuil gezet. Het hoe en waarom van deze beslissing, dat begrijp ik echt niet. Ik bedoel: dit komt toch ook niet ten goede aan VTM? Als ik de reacties op deze beslissing zie... Dat is toch geen goede reclame? Integendeel, ze maken reclame voor VIER."

TAGS  I  Annie Geeraerts