Conner Rousseau erg hard voor antivaxxers: “Zoiets zeggen, dat is gewoon hypocriet” Royalty
Royalty

Conner Rousseau erg hard voor antivaxxers: “Zoiets zeggen, dat is gewoon hypocriet”

Conner Rousseau erg hard voor antivaxxers: “Zoiets zeggen, dat is gewoon hypocriet”

Eerder deze week kondigde de regering van premier Alexander De Croo nog strengere maatregelen aan. Zo goed als alle wetenschappers en politici zijn het erover eens dat als we ervoor willen zorgen dat de ziekenhuizen niet overbelast geraken, dat we volop moeten inzetten op vaccinaties.

“Het is belangrijk dat we iedereen meekrijgen, we zitten hier samen in”, aldus Conner Rousseau. “Maar we weten met wetenschappelijke zekerheid wat ons belangrijkste wapen is: de vaccins. Als we allemaal gevaccineerd zijn, is de kans veel kleiner dat de zorg kapseist.

“Ik denk dat we het nog altijd te weinig uitleggen”, zegt Rousseau in Gazet van Antwerpen. “Ik weet ook niet wat in de vaccins zit, de vragen zijn soms terecht, maar ik ken mensen die drugs gebruiken maar wel wantrouwig zijn tegenover de vaccins, dat is hypocriet.”

“Ik heb monitoren van onze jeugdwerking aan zee kunnen overtuigen om zich te laten vaccineren. Dan zeggen ze dat die toch geen vrijheid geven, maar zonder die vaccins zaten wij hier nu niet, dan zat iedereen in lockdown”, benadrukt de Vooruit-voorzitter. “Alleen met echte antivaxxers kun je niet discussiëren. Die bijven zeggen dat één plus één drie is.”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws