Delhaize luidt alarmbel en waarschuwt klanten: “Eet niet op, breng meteen terug” Royalty
Royalty

Delhaize luidt alarmbel en waarschuwt klanten: “Eet niet op, breng meteen terug”

Delhaize luidt alarmbel en waarschuwt klanten: “Eet niet op, breng meteen terug”

Delhaize heeft in samenspraak met het FAVV (het Federaal Agentschap voor de veiligheid van de voedselketen) besloten om hun product ‘Bio Spliterwten 500g’ met onmiddellijke ingang terug te roepen. Tijdens controles werd de aanwezigheid van nikkel vastgesteld.

Ondertussen heeft Delhaize elk betrokken product reeds uit de winkel verwijderd en de controles voor dit product en de leverancier nog verstrengd. Aan de klanten die dit product hebben gekocht, vraagt Delhaize om het niet te consumeren. Klanten kunnen het product terugbrengen naar het winkelpunt waar het product werd gekocht. De terugbetaling van elk betrokken product is verzekerd.

Delhaize voert dagelijks honderden interne kwaliteitscontroles uit om zo op elk moment de kwaliteit en voedselveiligheid van haar producten te garanderen. Andere producten van hetzelfde assortiment zijn niet betrokken en kunnen zonder problemen geconsumeerd worden. Delhaize wenst zich te verontschuldigen voor dit ongemak.

Beschrijving:

  • Naam: BIO SPLITERWTEN 500g
  • Merk: Delhaize
  • EAN code : 5400111103006
  • Lotnummer : alle 
  • Periode van commercialisatie : 24/02/2021 tot 08/07/2021
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws