Groot nieuws over Wout Van Aert: "Dit voelt echt goed" Sport
Sport

Groot nieuws over Wout Van Aert: "Dit voelt echt goed"

Groot nieuws over Wout Van Aert: "Dit voelt echt goed"

Wout Van Aert versterkt vanaf 1 maart Team Jumbo-Visma. Dat maakte de ploeg zonet bekend. De wereldkampioen veldrijden is gisteren naar Spanje gevlogen om vandaag aan te sluiten bij de training van zijn nieuwe ploeggenoten. Van Aert tekende een contract voor drie jaar.

"Ik denk dat ik vorig jaar mooie resultaten heb behaald. Daardoor zijn er gesprekken gekomen met verschillende teams”, aldus Van Aert in een eerste reactie op de website van Jumbo-Visma. “De interesse van Team Jumbo-Visma sprak me erg aan. Door omstandigheden zal ik de stap hogerop al in 2019 kunnen zetten. Het voelt goed dat ik die stap naar de WorldTour kan maken, want ik denk dat ik mezelf op dat niveau nog veel kan ontwikkelen.”

“We hadden interesse in Wout voor 2020”, zegt Jumbo-manager Richard Plugge. “Alles is sneller gegaan en we kunnen hem al eerder verwelkomen in onze ploeg. Dat is heel mooi nieuws voor het team, want wij worden sterker. Hij is een megatalent en we hopen hem te ontwikkelen tot de klassieke topper die we allemaal in hem zien.”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws