An Lemmens geeft ongezouten mening over Nora Gharib als opvolgster bij 'The Voice Kids' TV en Radio
TV en Radio

An Lemmens geeft ongezouten mening over Nora Gharib als opvolgster bij 'The Voice Kids'

An Lemmens geeft ongezouten mening over Nora Gharib als opvolgster bij 'The Voice Kids'

Nora Gharib schittert momenteel iedere vrijdag op VTM als nieuwe presentatrice van ‘The Voice Kids’. Zo gaf An Lemmens, die er van het prille begin bij was, na zes jaar de presentatiefakkel door. Maar hoe reageerde het ervaren 'Voice'-gezicht echt op haar opvolgster?

Binnenkort kan je Nora Gharib op het witte doek bewonderen in ‘Patsers’, het vervolg op de succesvolle film 'Patser' van Adil El Arbi en Bilall Fallah. Maar vooral van het kleine scherm is de actrice niet meer weg te slaan. Binnenkort keert ze terug met ‘Blind Gesprongen’, maar momenteel schittert ze al in maar liefst drie VTM-programma’s.

Zo mag Nora zich uitleven in ‘De Verraders’ en ‘Het Jachtseizoen’ en is ze naast Aaron Blommaert de nieuwe presentatrice van ‘The Voice Kids’. “Ik hou van afwisseling in mijn job dus ik ben heel blij dat ik nu 'The Voice Kids' mag presenteren”, zegt ze in Het Laatste Nieuws. En ook An Lemmens had het volste vertrouwen in haar opvolgster, dat is nu wel duidelijk.

Mijn voorbeeld

“An had me voor de opnames gestuurd: ‘Je zal dat heel goed doen’”, vertelt Nora. “Dat deed me deugd. Ze is mijn voorbeeld”, geeft de nieuwe presentatrice toe. “Maar uiteindelijk zijn we allebei anders. Het belangrijkste is om zo dicht mogelijk bij mezelf te blijven. An en ik zijn allebei wel emotioneel en hebben een goede klik met kinderen. Als ik een kandidaat of ouders zag huilen, huilde ik gewoon mee”, lacht Nora.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws