Gloria Monserez krijgt fantastisch nieuws van VTM na vertrek bij 'The Voice' TV en Radio
TV en Radio

Gloria Monserez krijgt fantastisch nieuws van VTM na vertrek bij 'The Voice'

Gloria Monserez krijgt fantastisch nieuws van VTM na vertrek bij 'The Voice'

Na lang wachten is het vanavond eindelijk zover. De liveshows van ‘The Voice van Vlaanderen’ zijn aangebroken. En na een afwezigheid van een paar weken kruipt An Lemmens naar oude gewoonte opnieuw in de rol van presentatrice. We nemen dus afscheid van Gloria Monserez. Of niet?

De eindmeet is in zicht. Na wekenlang Blind Auditions, Knockouts en Battles schieten er nog vijftien kandidaten over, drie per team. Zij stomen zich momenteel klaar om vanavond de pannen van het dak te zingen in de allereerste liveshow van dit seizoen van 'The Voice'. Bovendien is presentatrice An Lemmens helemaal terug van weggeweest.

An staat alvast te popelen om er weer in te vliegen. Dat liet ze eerder al weten op Instagram. Tijdens de Knockouts en de Battles moest de kijker het helaas even zonder haar stellen. Ketnetwrapster Gloria Monserez nam tijdelijk haar fakkel over terwijl An op zwangerschapsrust was. Maar wat gebeurt er met Gloria nu An terug is? Moet ze 'The Voice' vaarwel zeggen?

Blijkbaar niet. Gloria kreeg fantastisch nieuws te horen. Ook de tijdens de vier liveshows is ze gewoon weer van de partij. Niet op het podium weliswaar. De komende vier weken houdt ze goede vriend en co-presentator Aaron Blommaert gezelschap backstage. Daar zal het duo vanaf vanavond de kandidaten voor en na elk optreden opvangen en moed inspreken.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws