Jolien uit 'Blind Getrouwd' zwijgt niet langer: zo dacht de kandidate eerst echt over Brecht TV en Radio
TV en Radio

Jolien uit 'Blind Getrouwd' zwijgt niet langer: zo dacht de kandidate eerst echt over Brecht

Jolien uit 'Blind Getrouwd' zwijgt niet langer: zo dacht de kandidate eerst echt over Brecht

Maandag zien we de twee laatste koppels in het huwelijksbootje stappen in ‘Blind Getrouwd’. Voor Emma en Emile en Jolien en Brecht is hun leven al voorgoed veranderd. Voor beide koppels zag het er goed uit, maar nu laat Jolien nog meer in haar kaarten kijken.

Vooral voor Jolien was de spanning te snijden voor de bruiloft. “Ik was vrij rustig, tot ik mijn beste vriend aan het gemeentehuis zag staan. Volgens hem trad ik toen zowat buiten mezelf. Plots werd ik overweldigd door een golf van stress”, lacht de kandidate in TV-Familie. Maar die verdween als sneeuw voor de zon toen ze haar bruidegom Brecht zag staan. “Blijkbaar zag je letterlijk m'n schouders zakken toen Brecht zich naar mij draaide”, vertelt ze.

“Ik had mezelf wel gerustgesteld dat het innerlijke goed zou zitten, aangezien we op die manier gematcht werden. Maar toen zag ik Brecht dus, en ook z'n uiterlijk stond mij meteen heel erg aan”, vervolgt Jolien. Maar dat is lang niet alles. “Hij is niet alleen knap en sportief, Brecht is ook heel empathisch en communicatief. Het is zo fijn om met een man over gevoelens te kunnen praten. Met zijn open blik gaf Brecht me al direct het gevoel dat alles bespreekbaar was.”

Schoonfamilie

Alleen maar lovende woorden dus. “Ja, de 'Blind Getrouwd'-experten hebben hun werk goed gedaan”, glundert de kandidate. “Dat gaf mij meteen vertrouwen. En vertrouwen is echt nodig.” De klik was meteen helemaal aanwezig, ook met Brechts familie trouwens. “Zij waren erg open en warm. Ik voelde me heel welkom. Met dat idee had ik me ingeschreven voor 'Blind Getrouwd’”, aldus Jolien. Dit heeft duidelijk kans op slagen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws