Karen Damen haakt af bij 'The Masked Singer': "Het was een serieuze opluchting" TV en Radio
TV en Radio

Karen Damen haakt af bij 'The Masked Singer': "Het was een serieuze opluchting"

Karen Damen haakt af bij 'The Masked Singer': "Het was een serieuze opluchting"

Vrijdag is de grote dag. Dan start het nieuwe, nog spectaculairdere seizoen van ‘The Masked Singer’. Meer pakken, een nieuwe presentator én een gloednieuw speurderspanel. Met de komst van Tine Embrechts en Bart Cannaerts nemen we afscheid van Ruth Beeckmans en Karen Damen.

Vooral de exit van Karen Damen, die al van het prille begin - met succes - in het speurdersteam zetelde, kwam als een grote verrassing. Ook presentator Jens Dendoncker stelt zich vragen. “Ik weet eigenlijk niet waarom ze er niet meer bij is”, biechtte hij onlangs op in Het Laatste Nieuws. “Maar wij gaan haar natuurlijk missen”, geeft hij nu nogmaals toe in HLN Showbits.

Toch lijkt niet iedereen even rouwig om Karens vertrek. “Ik denk wel dat Karens afwezigheid voor de mensen in de pakken een enorme opluchting was”, lacht de presentator. Karen was de afgelopen twee seizoenen namelijk de koningin van het speuderspanel. Het was een uitzondering als ze een naam eens niet juist raadde. “Inderdaad, Karen is de enige die voortdurend juiste namen riep”, klinkt het.

Maar met of zonder Karen, het speurdersteam blijft goed overeind. “Er waren ietwat belabberdere speurders - ik ga geen namen noemen, ik was er zelf één van -, maar ze houden toch stand”, kan Jens erover kwijt. “Ze werken goed samen en overleggen veel meer. Het komt goed, ondanks dat Karen er niet meer bij is.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws