Koen Wauters ook aan de kant gezet bij 'The Voice'? Opvallende beelden doen geruchten hoog oplaaien TV en Radio
TV en Radio

Koen Wauters ook aan de kant gezet bij 'The Voice'? Opvallende beelden doen geruchten hoog oplaaien

Koen Wauters ook aan de kant gezet bij 'The Voice'? Opvallende beelden doen geruchten hoog oplaaien

Koen Wauters kreeg onlangs nog een bittere pil te slikken bij VTM. In het najaarsprogramma is hij zowat het enige opvallende VTM-gezicht dat ontbreekt. Nu beginnen trouwe kijkers zelfs te vrezen dat ook zijn tijd bij ‘The Voice van Vlaanderen’ officieel voorbij is.

Bij de najaarsvoorstelling viel meteen op dat voor Koen Wauters voorlopig geen plaats was bij VTM. Hoewel de zanger wel nog op de groepsfoto staat, lijkt hij als enige geen programma meer te presenteren. Ook bij ‘Snackmasters’ werd hij vervangen. “De VTM-familie van nu is niet meer die van vijf jaar geleden. Dat is logisch, want geen enkele familie staat stil”, zegt Maarten Janssen, channel manager bij VTM, daarover.

Toch blijft de vraag welke rol Koen bij VTM zal spelen. Ook of hij nog als coach in ‘The Voice’ te zien zal zijn, blijft voor velen een vraagteken. Hoewel de presentator vorig jaar nog in Dag Allemaal hoopte “er volgend jaar opnieuw in te zitten”, is hij op de groepsfoto’s op Natalia's Instagram niet te zien. Dat roept al snel heel wat vragen op bij haar volgers. “Waar is Koen?”, leze we verschillende keren.

Waar is Koen?

Toch heeft er alle schijn van dat Koen wél zijn vertrouwde plekje in de rode stoelen zal innemen. De coach is er per slot van rekening al sinds seizoen 1 bij. Bovendien lekten er eerder al beelden uit waarin hij achter de schermen de presentatiekunsten van nieuw VTM-gezicht Aster Nzeyimana prijst. Ook Natalia, Mathieu Terryn en Jan Paternoster zijn weer van de partij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws