Liefdesbreuk of exit voor Dieter in 'Thuis'? Acteur Raf Jansen laat in zijn kaarten kijken TV en Radio
TV en Radio

Liefdesbreuk of exit voor Dieter in 'Thuis'? Acteur Raf Jansen laat in zijn kaarten kijken

Liefdesbreuk of exit voor Dieter in 'Thuis'? Acteur Raf Jansen laat in zijn kaarten kijken

Van de teddybeer die niets mis kon doen tot de lafaard die een dubbelleven leidt, het imago van Dieter in ‘Thuis’ ziet serieus af door zijn misstap met Maité. Betekent zijn bedrog het einde van zijn huwelijk met Nancy? En komt het dan tot een exit voor Dieter? Acteur Raf Jansen verklapt nu al meer.

Het ziet er niet al te best uit voor Dieter in ‘Thuis’. Nu Maité (Sara Gracia Santacreu) aangekondigd heeft dat ze zwanger is, gaan de alarmbellen af. Het kan niet anders dan binnenkort uitkomen dat Dieter de papa van het kindje is, en dat hij zijn Nancy dus een tweede keer heeft bedrogen. “Zál het ooit wel aan het licht komen?”, vraagt Raf Jansen zich af in Story. “En zou dat het einde van Dieter en Nancy (Ann Pira, red.) betekenen?”

“Je voelt dat er van alles zit te borrelen dat voor suspense kan zorgen. Ik zou het alleszins jammer vinden als Ann Pira en ik geen koppel meer zouden spelen”, geeft de ‘Thuis’-acteur eerlijk toe. “Maar we zijn professioneel genoeg om te beseffen dat dat kan gebeuren. Dat betekent niet het einde van onze vriendschap”, besluit Raf.

Exit Dieter?

“Aangezien er een kind op komst is, zou ik Dieter sowieso buitengooien”, lacht hij. Maar zien we het - intussen al wat minder - geliefde personage daarom binnenkort uit de soap verdwijnen? Dat niet, de fans kunnen op hun twee oren slapen. “Voor zover ik weet, blijft ‘Thuis’ gewoon doorlopen voor mij”, stelt Raf gerust. “Al bijna tien jaar lang.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws