Amper een maand na haar echtscheiding: Kate Ryan deelt opnieuw droevig nieuws mee Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Amper een maand na haar echtscheiding: Kate Ryan deelt opnieuw droevig nieuws mee

Amper een maand na haar echtscheiding: Kate Ryan deelt opnieuw droevig nieuws mee

Nog geen maand geleden maakte Kate Ryan bekend dat zij en haar echtgenoot Kristof na drie jaar zouden scheiden. Na een relatie van zes jaar scheidden hun wegen. Maar nu is opnieuw een moeilijke dag aangebroken voor de zangeres.

Gisteren was de mama van Kate Ryan namelijk jarig, die ze een paar jaar geleden helaas moest afgeven. Op 43-jarige leeftijd werd kanker vastgesteld bij de moeder van de zangeres. Nog geen zes maanden later verloor ze helaas haar strijd tegen de vreselijke ziekte. Zo heeft ze het succes van haar dochter nooit meegemaakt, iets waar Kate Ryan het tot op vandaag bijzonder moeilijk mee heeft.

Op Instagram staat de zangeres even stil bij dit grote verlies. “Haar laatste foto toen ze 43 jaar was, een maand voor je bent gaan hemelen”, schrijft ze diep bedroefd bij een kiekje uit de oude doos. “Gelukkige verjaardag”, wenst ze haar lieve mama nog toe.

Bron: Instagram Stories (@realkateryan)
Bron: Instagram Stories (@realkateryan)

Hoe dichter die datum komt...

Wat Kate Ryan ook zwaar valt, is dat ze over een dikke maand zelf 43 wordt, de leeftijd waarop haar mama overleden is. Lang heeft ze zelfs gedacht dat ze die kaap niet zou halen. “Mijn ma was 43 toen ze stierf, ik ben er nu 42. Als mijn ziekteproces hetzelfde zou verlopen dan bij haar, zou dat betekenen dat ik in april ziek word en dat ik er in november al niet meer zal zijn”, zei de zangeres recent nog in Het Laatste Nieuws. “Hoe dichterbij die datum komt, hoe beter ik besef wat zij gevoeld moet hebben.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws