Ann Van Elsen schrikt ervan bij haar dochtertjes op reis: "Heel angstaanjagend" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Ann Van Elsen schrikt ervan bij haar dochtertjes op reis: "Heel angstaanjagend"

Ann Van Elsen schrikt ervan bij haar dochtertjes op reis: "Heel angstaanjagend"

Ann Van Elsen en haar man Filip zijn trotse ouders van dochtertjes June en Jackie-Lou. Het gezinnetje geniet momenteel van wat deugddoende qualitytime in zonnigere oorden, maar tegelijk krijgt de Joe-presentatrice het erg moeilijk.

Ann Van Elsen is met haar gezin op reis. En hoewel ze daar zichtbaar aan het genieten is met haar kroost, steekt bij haar plots ook een sombere gedachte de kop op. “Weer een jaar voorbijgevlogen, weer zoveel gebeurd en veranderd”, bedenkt de voormalige Miss België zich op Instagram. “Het beangstigt mij dat het zo snel gaat en dat ze zo snel groot worden”, schrijft ze over haar oogappels.

“Maar tegelijk ben ik zo blij en dankbaar met dat gezinnetje, een geluk dat we niet zomaar vanzelfsprekend mogen vinden. Maar ja… hoe ouder, hoe gevoeliger zeker”, bedenkt Ann zich. Zo heeft June er al haar eerste jaar in het middelbaar opzitten. “De eerste keer examens, eerste keer rondhangen met de vriendinnen in ‘t stad”, somt de Joe-presentatrice.

Nog even genieten

“En ons Jackie, pateetje, schrijft en leest al. Ik kan haar dus ook niets meer wijsmaken”, lacht de trotse, maar ook bezorgde mama. “Nog even en ze wil niet meer tussen ons komen liggen”, beseft Ann. “Dus ik geniet nog van elke ‘slapeloze’ nacht met kleine voetjes in mijn neus”, besluit de presentatrice.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws