BV's kijken op: 'Eveline' slaat opnieuw toe

evelinedellaiinstagram
De 30-jarige G.R. uit Gent, beter bekend als "Eveline", is opnieuw gearresteerd en naar de gevangenis gestuurd. Dit gebeurde nadat hij wederom zijn voorwaarden schond door mannen te benaderen met seksueel getinte boodschappen via sociale media. Dat meldt Het Nieuwsblad.
Het parket van Oost-Vlaanderen bevestigt nieuwe feiten in deze zaak. G.R. was eerder gearresteerd in 2020 en werd onder voorwaarden vrijgelaten, waarbij hij de voorwaarde kreeg om geen nieuwe feiten te plegen. Ondanks zijn eerdere vrijlatingen en het verleggen van zijn activiteiten naar Nederland, waar hij als "Ariana" opereerde, is G.R. nu voor de derde keer opgepakt voor soortgelijk gedrag.
Het onderzoek naar G.R. was eerder afgerond en klaar voor de rechtbank, waar hij vervolgd zou worden voor diverse misdrijven, waaronder het bezit van kinderporno. De zaak zou normaal gesproken voor de raadkamer komen, maar is nu uitgesteld vanwege zijn recente arrestatie. Er was eerder geconcludeerd dat G.R. intensieve behandeling nodig heeft voor zijn seksuele verslaving, maar het is onduidelijk of hij deze behandeling heeft ondergaan. De herhaalde arrestaties van G.R. tonen aan dat hij moeite heeft om zijn gedrag te veranderen.