Danira Boukhriss voor het eerst openhartig over haar relatie met Ward Kerremans: "De beginperiode was heel heftig" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Danira Boukhriss voor het eerst openhartig over haar relatie met Ward Kerremans: "De beginperiode was heel heftig"

Danira Boukhriss voor het eerst openhartig over haar relatie met Ward Kerremans: "De beginperiode was heel heftig"

Danira Boukhriss Terkessidis is een jaar gelukkig samen met acteur Ward Kerremans. Hoewel de VRT-presentatrice haar relatie steeds buiten de schijnwerpers heeft gehouden, praat ze er nu voor het eerst openhartig over in Nina.

Danira en Ward zijn gekoppeld door enkele gemeenschappelijke vrienden. “We wisten van elkaar wie we waren, maar hadden elkaar nog nooit ontmoet”, vertelt de presentatrice in Nina. “Ward heeft het dan aangedurfd om contact met me op te nemen. En ja. Het klopt helemaal”, glundert Danira. Dat Ward net zoals haar een bekend gezicht is, heeft het er wel gemakkelijker op gemaakt.

"Ik was niet op zoek naar iemand die ook bekend was. Maar ik vind het wel een voordeel. We hebben dezelfde frustraties, maken dezelfde dingen mee”, legt het VRT-gezicht uit. “We snappen dat opnames kunnen uitlopen bijvoorbeeld. Dat is in het verleden met andere partners vaak een struikelblok gebleken. Iemand met een 9-to-5-werkdag matcht niet met mijn leven.” Maar het heeft natuurlijk ook een keerzijde. Aangezien Danira en Ward allebei bekend zijn, trekt hun relatie al snel de aandacht. “Mocht Ward niet bekend zijn, dan zouden media dat minder sappig vinden”, beseft ze.

Onderschat

“Vooral de beginperiode was best heftig”, herinnert Danira zich. Vooral Ward was er heel erg van geschrokken toen het nieuws naar buiten kwam. “Hij had er niet bij stilgestaan dat het een heel weekend lang op alle kanalen constant zou verschijnen. Hij had het onderschat”, vertelt de presentatrice. “Toen zijn film uitkwam en ik meeging naar de première was de film niet 'het nieuws'. Het nieuws was: 'Danira en Ward verschijnen voor het eerst samen in het openbaar, ze verstoppen zich niet langer’”, weet ze ook nog goed.

“Alsof we ons ooit verstopt hadden! Wij kwamen altijd al samen buiten, wij zaten niet stiekem te wezen in ons Brussels hol. Ge ziet, ik kan me daar nog altijd aan ergeren”, lacht Danira.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws