Dries Mertens en Kat Kerkofs hebben speciale reden om te vieren: "Ik wil elke seconde bij je zijn"

08052023driesmertenskatkerkhofsinstagram
Dries Mertens en Kat Kerkhofs vinden altijd wel een reden om te vieren, maar gisteren was voor het koppeltje extra speciaal. Voor Kat was namelijk een bijzondere dag aangebroken.
Kat Kerkhofs en Dries Mertens zijn in oktober 19 jaar samen. In 2015 beloofden ze elkaar eeuwige trouw. Sinds hun heel korte breuk in 2017 kiezen de tortelduifjes zonder enige twijfel volmondig voor elkaar. Vorig jaar in maart mochten Kat en Dries zelfs hun eerste kindje samen, hun zoontje Ciro Romeo, verwelkomen.
Nu heeft het koppeltje opnieuw een bijzondere gelegenheid om samen te vieren. Zo is Kat gisteren gisteren 35 geworden, en dat liet Dries niet aan zich voorbijgaan. Op Instagram zet de voetballer zijn jarige vrouw in de bloemetjes met een reeks prachtige foto’s van hun gezin. “Er is geen seconde dat ik niet bij jou wil zijn! Gelukkige verjaardag, schatje”, schrijft hij erbij.

Verrassing!

Eerder trakteerde Dries zijn wederhelft al op een verrassingsvakantie naar het Griekse Mykonos voor haar verjaardag samen met enkele dichte vrienden. Kat was in de wolken, hoe kan het ook anders? “Ik heb de beste man en de beste vrienden”, schreef de presentatrice ontroerd onder enkele sfeerbeelden op Instagram. Wat kan de liefde toch mooi zijn!