Het houdt niet op voor James Cooke: Na ellende van afgelopen nacht zitten ze wéér in de miserie Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Het houdt niet op voor James Cooke: Na ellende van afgelopen nacht zitten ze wéér in de miserie

Het houdt niet op voor James Cooke: Na ellende van afgelopen nacht zitten ze wéér in de miserie

De pech voor James Cooke lijkt maar niet op te houden vandaag. Het lijkt wel de Wet van Murphy. Vorige nacht had de presentator al enorm veel pech nadat zijn vlucht uit Portugal twee uur vertraging had, maar daar bleef het niet bij.

Nadat hij eindelijk in Schiphol geland was met twee uur vertraging, dacht het koppel snel naar huis te rijden. Maar dat ging niet zoals gepland. Het koppel belandde op de pechstrook met autopech, en moesten zeven uren wachten alvorens de takelwagen aankwam.

"En nu naar Antwerpen!", zei James Cooke nog op zijn Instagram Stories. Maar ook dat liep mis, wanneer de takelwagen aan de kant moest omwille van motorproblemen.

"Het wordt een langspeelfilm...", probeert James er nog mee te lachen. "Bestaat er een takelwagen voor takelwagens?" vraagt hij aan de chauffeur. "Dat weet ik niet", antwoordt hij. "Alles komt altijd goed", probeert James nog positief af te sluiten na een vermoeiende nacht.

schermafbeelding 2024 01 17 om 143507
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws