Erg droevig voor MNM-presentator Manu Van Acker: "Heeft me veel pijn gedaan" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Erg droevig voor MNM-presentator Manu Van Acker: "Heeft me veel pijn gedaan"

Erg droevig voor MNM-presentator Manu Van Acker: "Heeft me veel pijn gedaan"

Het gaat hard voor Manu Van Acker, de MNM-presentator die je steeds vaker in je huiskamer ziet opduiken. Maar hoe meer schermtijd, hoe meer de radiostem de keerzijde van de medaille leert kennen.

Manu Van Acker presenteert op MNM de pre-ochtendshow ‘Wakker met Van Acker' tussen 4u en 6u 's morgens. Maar de presentator duikt intussen ook steeds vaker op op tv. Hij wordt zelfs de nieuwe Fien Germijns genoemd. Manu combineert zijn radioshow namelijk met de opnames voor ‘Manusje-van-alles’, zijn rubriek in ‘Iedereen Beroemd'. Maar daar houdt het niet op.

Zo werd de radiostem een terugkerend panellid in ‘Café De Mol’ en ‘De Tafel van Vier’. Én hij dook op als acteur in de razend populaire Play4-reeks ‘Nonkels’, als kassier in de supermarkt waar Carine (Isabelle Van Hecke) werkt. “Ik schrik ervan hoe snel het gaat. Niet zolang geleden was ik nog gewoon student aan het RITCS”, bedenkt Manu zich in de Krant van West-Vlaanderen. Hoe hij zijn drukke agenda volhoudt? “Door er gewoon heel veel zin in te hebben”, klinkt het.

Pijnlijk besef

Maar dat succes heeft natuurlijk wel een bepaalde impact op zijn leven, vooral op zijn sociaal leven dan. “Het heeft een grote impact, ja”, geeft Manu eerlijk toe. “Want laat mij nu net ook een sociaal dier zijn. Ik ga graag een avond op café, maar daarvoor is tijdens de werkweek geen ruimte meer.” Jammer, maar helaas. “Dat besef deed pijn”, biecht de radiostem op. “Och, het zijn nu lunchafspraken met mijn vrienden. Ook plezant”, moet hij besluiten.

Isabelle Van Hecke en Manu Van Acker in 'Nonkels', Bron: Play4
Isabelle Van Hecke en Manu Van Acker in 'Nonkels', Bron: Play4

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws