Evy Gruyaert kampt met serieuze gezondheidsproblemen: "Helse pijnen" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Evy Gruyaert kampt met serieuze gezondheidsproblemen: "Helse pijnen"

Evy Gruyaert kampt met serieuze gezondheidsproblemen: "Helse pijnen"

Evy Gruyaert heeft de laatste tijd serieus afgezien. De ’Stukken Van Mensen’-presentatrice kampt met hevige migraineaanvallen. De hittegolf die in nu het land was, deed daar absoluut geen deugd aan. Integendeel.

In deze snikhete temperaturen doet Evy Gruyaert er alles aan om haar migraineaanvallen te vermijden. “Een mens zou alles doen om aan die verdomde migraine te ontsnappen. Zoals rondlopen met een zonnebril in huis en een koelelement op je hoofd”, schreef de presentatrice op haar Instagramverhaal. “Ik neem ook koude douches, vermijd geuren en lawaai, drink voldoende en let op mijn voeding en slaap.”

Sporten is dan weer absoluut uit den boze. Dan zetten je bloedvaten uit, ook die in je hersenen”, legt Evy uit. Verder dan wat zachte yogaoefeningen raakt ze niet. “In de hoop dat die nek en schouders weer niet verkrampen en een aanval uitlokken.” Maar al haar voorzorgen hebben helaas niets uitgehaald. “En toch zit ik hier weer met een aanval”, zucht ze. “Dit heb ik gemiddeld 15 dagen per maand en het is de hel!”

Eenzaam

Omdat het gisteren Internationale Dag van de Migraine was, wil ze haar lotgenoten bovendien een hart onder de riem steken. “Migraine is eenzaam”, spreekt de presentatrice uit ervaring. “Als je weer compleet out bent, lamgelegd door die helse pijn, doodmoe van alle energie die de migraine-aanvallen je ontnemen. Je kan niets meer. Het is als een computer die in shutdown gaat.”

“Als je iemand kent die migraine heeft, stuur die persoon dan een lief berichtje, als hart onder de riem", roept Evy op.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws