‘Familie’-actrice Caroline Maes over scheiding: “Ik moet puin ruimen”

231123carolinemaesmiekefamilievtm
‘Familie’-actrice Caroline Maes (Mieke) heeft een erg zware periode achter de rug. Hoewel ze al enkele jaren samen is met Kim, hakt de scheiding met Peter er toch flink in. Ze waren dan ook 23 jaar samen.
“Ik hoor mensen weleens zeggen dat ze binnen het halfjaar gescheiden waren en dat alles rond was. Bij mij heeft dat langer geduurd”, geeft Caroline eerlijk toe in Primo.
“Het was een zeer woelige periode die haar weerslag heeft gehad. Kim en ik hebben samen een loft gekocht in Antwerpen en we kunnen zeggen dat we nu alles achter ons hebben gelaten, alle emotionele belasting.”
”Ik sprak onlangs met Kürt Rogiers en mooier dan hij het zei kan ik het niet verwoorden. Hij zei dat ik door een orkaan gegaan ben en dat het even geduurd heeft alvorens alle brokstukken gevallen zijn.”
”Maar nu is de wind gaan liggen en moet ik nog een beetje puin ruimen, maar ik heb het overleefd. Dat vond ik prachtig verwoord. Kim en ik moeten allebei nog wat collateral damage opruimen en dat gaat niet op één, twee, drie”, besluit Caroline.