Florence uit 'Blind Getrouwd' deelt prachtig nieuws: "Geen Blue Monday voor ons" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Florence uit 'Blind Getrouwd' deelt prachtig nieuws: "Geen Blue Monday voor ons"

Florence uit 'Blind Getrouwd' deelt prachtig nieuws: "Geen Blue Monday voor ons"

Het kwam misschien als een grote verrassing toen Jiri en Florence in ‘Blind Getrouwd’ besloten om samen te blijven, maar dat is het al lang niet meer. Eens de camera’s weg waren, sloeg de vonk volledig over en vormden ze een sterker koppel dan ooit. Nu hebben de tortelduifjes leuk nieuws te melden.

Na ‘Blind Getrouwd’ hebben Jiri en Florence al serieuze stappen gezet. Samenwonen doen ze nog niet officieel, maar de twee zijn wel constant bij elkaar. Ook het woord kinderen is al gevallen, maar natuurlijk ook niet voor meteen. Eerst geniet het koppeltje van elkaar en enkele grote reizen.

Tot nu toe konden ze Amsterdam en Lanzarote al afvinken, maar Jiri en Florence lieten al weten dat ze heel wat verre reizen op het oog hebben. Ze koesteren duidelijk een gemeenschappelijke passie voor reizen. Binnenkort mogen ze nog een bestemming aan hun lijstje toevoegen.

"Geen Blue Monday hier”, schreef Florence gisteren op Instagram. “Want wij hebben onze tickets geboekt.” In mei muizen Jiri en Florence er even tussenuit en trekken ze voor twee weken naar Bali. Het gaat duidelijk goed tussen de tortelduifjes.

Bron: Instagram Stories

Florence uit 'Blind Getrouwd' deelt prachtig nieuws: "Geen Blue Monday voor ons"

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws