Is Karen Damen van 't straat? Presentatrice heeft groot nieuws over haar liefdesleven

240209karendamenvtm
Karen Damen (49) lanceert op 14 februari haar uitgestelde onewomanshow. In Primo vertelt ze daar nu ook al wat meer over én onthult ze ook of ze nog steeds single is.
Karen Damen staat woensdag voor het eerst op de planken met haar onewomanshow 'De Eerste Keer'. En ze koos alvast een bijzondere datum, 14 februari, Valentijnsdag. "Door omstandigheden ziet mijn valentijn er dit jaar inderdaad toch ietwat anders uit", vertelt de presentatrice daarover in Primo.
"Door alles wat er in mijn privéleven gebeurd is, heb ik die show uitgesteld. En nu heb ik ze hier en daar ook nog wat aangepast. Ik ga niet verder in op mijn echtscheiding, maar met een kwinkslag zal het weleens gaan over m'n leven als single vrouw natuurlijk." Karen is namelijk nog steeds vrijgezel.

Belangrijkste man

"Een nieuwe liefde is voor alle duidelijkheid niet aan de orde op dit moment", benadrukt ze. "Nee, momenteel is mijn zoon Sky dé belangrijkste man in mijn leven. Ondanks z'n jonge leeftijd kunnen wij al diepgaande gesprekken voeren. En we lachen ook gewoon heel wat af. Er is een bijzonder gevoel van vertrouwen tussen ons. Ik koester onze band enorm. Ja, Sky is mijn allerbeste maatje. Met hem geniet ik intens van alle mooie momenten. Want weet je, ik voel me énorm gelukkig nu, als single mama. De vrijheid doet me deugd."