Jacky Lafon (77) deelt plots slecht nieuws over haar gezondheid Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Jacky Lafon (77) deelt plots slecht nieuws over haar gezondheid

Jacky Lafon (77) deelt plots slecht nieuws over haar gezondheid

Jacky Lafon (77) was vorige week nog in 'De Buurtpolitie' te bewonderen en binnenkort schittert ze ook opnieuw in de show 'Winter Wonderland' in het Witte Paard. Maar helaas heeft de artieste nu ook minder goed nieuws te melden over haar gezondheid.

In TV Familie blikt Jacky Lafon deze week terug op het afgelopen jaar. Zo wordt haar onder meer gevraagd wat haar favoriete programma was van 2023. "Zonder twijfel 'The Masked Singer'", zegt ze zonder aarzelen.

"Na Sandra Kim (Koningin) en Camille (Miss Poes) had Aaron Blommaert (Tovenaar) grote schoenen te vullen, maar hij heeft dat fantastisch gedaan", vindt Jacky. "Er waren blijkbaar kijkers die Niels Destadsbader hebben gemist als presentator, maar ik vond dat Jens Dendoncker dat niet slechter deed. Zo ziet ge maar hoeveel talent er hier woont", aldus Jacky. Maar zelf ziet ze haar niet in zo'n pak kruipen.

Luchtwegen

"Oh, nee. Ik heb last van mijn luchtwegen", vertelt de artieste in TV Familie. "Ik kan bijvoorbeeld ook niet tegen de mist die ze in Het Witte Paard in de lucht spuiten. Dan moet ik hoesten en naar adem happen", aldus Jacky.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws