Jiri uit 'Blind Getrouwd' is klaar en duidelijk: "Dít mag Florence verwachten" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Jiri uit 'Blind Getrouwd' is klaar en duidelijk: "Dít mag Florence verwachten"

Jiri uit 'Blind Getrouwd' is klaar en duidelijk: "Dít mag Florence verwachten"

Tot grote verrassing van vele kijkers bleven Florence en Jiri uit ‘Blind Getrouwd’ toch samen. Maar een ‘nee’ was voor geen van beiden ooit een optie. Daarvoor zagen ze teveel potentieel. Nu zijn ze vooral blij dat ze samen aan het echte leven kunnen beginnen.

Ze laten er dan ook geen gras over groeien. “In december gaan we samen op reis naar de zon en we spelen met het idee om met zijn tweeën een camper om te bouwen”, vertelde Jiri eerder al in Het Laatste Nieuws. Ze dromen al over vele verre reizen samen. Florence durft zelfs al een stapje verder te gaan. Zij denkt al over samenwonen en kindjes. “Twee! Dat hebben we al afgeklopt”, wist Florence.

Daar is Jiri het volledig mee eens, maar alles op zijn tijd. “Kinderen mogen er komen binnen twee à vijf jaar. Laat ons eerst nog van elkaar genieten”, zegt hij nu in Story. Ook samenwonen ziet hij volledig zitten. Het maakt hem zelfs helemaal niet uit waar. Maar eerst zou Jiri graag nog iets anders doen.

En dat is hun trouwdag opnieuw beleven, met alles erop en eraan. Helemaal zoals zij het zelf willen deze keer en alleen met mensen die zij persoonlijk goed kennen. “Florence mag zeker nog een huwelijksaanzoek verwachten”, lacht Jiri. En die krijgt dan ongetwijfeld voor de derde keer ‘ja’ te horen.

Populair

Laatste nieuws