Koen Wauters klapt uit de biecht over Valerie De Booser: "Zwaar in vergist"

230513koenwautersvaleriedebooserphotonews
Zo’n drie jaar geleden zijn Koen Wauters en Valerie De Booser gescheiden. Na 17 jaar zette het koppel een punt achter hun relatie. Daar praat hij nu openhartig over in Humo.
In 2020 zag Koen Wauters helaas een einde komen aan zijn huwelijk met Valerie De Booser. In Humo vertelt de zanger en presentator nu over hun relatie en hoe hij - net zoals hij ooit voor een ex-vriendin naar Zoersel verhuisde - voor Valerie naar Drongen trok.
“Ja, maar dat was niet uit puur altruïsme. Je doet wel dingen uit liefde, maar ook omdat je denkt: als zij gelukkiger wordt, zal ik daar mee van profiteren”, denkt Koen erover. “Ik dacht dat het zo werkte.” Maar helaas draaide het anders uit. “Ik heb me dus al een paar keer zwaar vergist. Maar je kunt maar leren van je stommiteiten, zeker?”, bedenkt hij zich.

Niet meer van deze tijd

Koen deed er nochtans alles aan om zijn relaties in stand te houden, omdat hij in de eeuwige liefde wil geloven. “Ja, dat had ik thuis ook als voorbeeld. Mijn ouders zijn straks 65 jaar getrouwd”, beseft hij. “Ik blijf het fantastisch vinden, twee mensen die elkaar vinden en lief en leed delen. Maar misschien is het niet meer van deze tijd”, haalt de zanger zijn schouders op.