Kristel Verbeke en Gene Thomas kondigen bijzonder nieuws aan: "Oooh, proficiat!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Kristel Verbeke en Gene Thomas kondigen bijzonder nieuws aan: "Oooh, proficiat!"

Kristel Verbeke en Gene Thomas kondigen bijzonder nieuws aan: "Oooh, proficiat!"

Kristel Verbeke en Gene Thomas vormen al meer dan 20 jaar een ijzersterk showbizzkoppel en zijn nog steeds dolgelukkig. De twee hebben vandaag iets heel bijzonders te vieren. Dat maken ze zelf bekend op sociale media.

Kristel Verbeke en Gene Thomas hebben samen twee dochters, Nanou en Lily. De eerste, de oudste van de hoop is vandaag 18 geworden. Een bijzondere mijlpaal dus, die de trotse mama niet zomaar laat passeren.

“Ons kleintje is 18”, laat het ex-K3’tje weten op Instagram. Daarbij deelt Kristel een schattige foto uit de oude doos met Gene en de pasgeboren Nanou. “Waar is de tijd?”, vraagt ze zich af. “Piepjong waren we nog. Het is een cliché, maar de tijd vliegt en voor je ’t weet, staan ze op eigen benen. Lieve Nanou, we zijn zo trots op jou! Geniet van je dagje”, sluit Kristel haar prachtige bericht af.

De gelukswensen stromen binnen in de comments. “Gelukkige verjaardag, Nanou”, “Gefeliciteerd”, “Proficiaaat! Ook aan de mama en papa!”, “Nu al? Happy birthday, Nanou”, “Geniet, geniet, geniet”, “Oooh, wat vliegt de tijd” en “Zo’n mooie foto”, schrijven ze onder de beeldschone foto.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws