Lyn Kerkhofs’, zus van Kat Kerkhofs, moederhart bloedt bij pasgeboren dochtertje Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Lyn Kerkhofs’, zus van Kat Kerkhofs, moederhart bloedt bij pasgeboren dochtertje

Lyn Kerkhofs’, zus van Kat Kerkhofs, moederhart bloedt bij pasgeboren dochtertje

De laatste dagen moederschapsverlof van Lyn Kerkhofs waren aangebroken. Vorige week genoot ze nog volop van haar bezoekje aan haar zus Kat Kerkhofs in Turkije, vandaag staat de kersverse mama voor een heel moeilijk moment.

2022 was een vruchtbaar jaar in de familie Kerkhofs. In maart kregen Kat Kerkhofs en Dries Mertens hun eerste kindje. En enkele maanden nadat Lyn Kerkhofs trotse tante werd van Kats zoontje Ciro Romeo, beviel ze zelf van haar eerste kindje. Zij en haar vriend kregen op 18 december een dochtertje, Billie. Na een deugddoende vakantie en familiereünie moest Lyn vandaag weer aan het werk. Dat betekent natuurlijk niet meer 24/7 bij haar kleine spruit zijn. En dat was toch even slikken.

“20 weken dag en nacht samen geweest met dit heerlijke engeltje. Geen woorden kunnen beschrijven hoe mooi en intens dat was”, schrijft een emotionele Lyn bij een foto van de kleine Billie op Instagram. “Morgen ga ik met veel goesting weer werken bij de allerleukste Panenka (het productiehuis van Tom Lenaerts, red.) en gaat dit kleine babymeisje fulltime naar het kinderdagverblijf.” Een moeilijk moment, maar Kats zus is er - ongeveer toch - gerust in. “We gaan dat goed doen. Toch?”, vult ze met een droevig gezichtje aan.

Bron: Instagram Stories
Bron: Instagram Stories

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws