Maand na bevalling onthult Astrid Coppens hoe het echt met haar gezondheid gaat Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Maand na bevalling onthult Astrid Coppens hoe het echt met haar gezondheid gaat

Maand na bevalling onthult Astrid Coppens hoe het echt met haar gezondheid gaat

Op 24 oktober is Astrid Coppens voor de tweede keer mama geworden. Haar gezinnetje is sinds een maand een dochtertje rijker. Het babygeluk kan niet op, maar hoe is het met Astrids gezondheid gesteld?

Het is ondertussen al een maand geleden dat Astrid Coppens geweldig nieuws de wereld in stuurde. Astrid en haar man Bram Coppens mochten hun tweede kindje verwelkomen en zo werd Billie-Ray trotse grote zus van Joey-Lee.

“Ondertussen zijn we 4 weken na de bevalling van Joey-Lee”, schrijft Astrid nu op Instagram. “En ik voel me bijna terug de oude”, kan ze met een gerust hart kwijt. Ze deelt daarbij een schattig filmpje met haar kersverse dochtertje. Van de zwangerschap en haar bolle buikje is intussen zelfs helemaal niets meer te zien. Zelfs geen striemen.

Dat is Astrids volgers natuurlijk niet ontgaan. De kersverse mama mag dan ook heel wat complimentjes in ontvangst nemen. “Om jaloers op te zijn”, “Mooie mama”, “Je straalt helemaal” en “Wauw, wat zie je er alweer geweldig uit”, luidt het in de reacties. “Zelfs met een beetje striemen zou je er nog steeds prachtig uitzien”, wil iemand nog kwijt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws