Metejoor woedend na geruchten over nieuwe vlam: "Zo zit het dus echt"

230428metejoorvtm
Het zijn moeilijke tijden voor Metejoor. Onlangs hebben hij en zijn ex-vriendin Britt na vier jaar een punt gezet achter hun relatie. Sinds enkele dagen doet het gerucht de ronde dat er alweer een nieuwe vrouw in zijn leven is. Op Instagram maakt de zanger zich kwaad en drukt hij de roddels meteen de kop in.
Onlangs ging Metejoor er na alle drukte even tussenuit naar Turkije. Helaas is hij daar meteen ziek geworden. “Dus ook m’n Turkse amandelen kunnen ontsteken blijkbaar”, schreef de zanger op zijn Instagramverhaal bij een foto vanuit zijn hotelkamer. Maar vooral een paar vrouwelijke teenslippers trokken de aandacht. Meteen laaiden de geruchten dat Metejoor een nieuwe vlam had hoog op, zeker nadat hij de foto meteen weer van zijn verhaal haalde.
Dat de zanger nu wel genoeg heeft van alle geruchten - denk maar aan die over hem aan Julia Boschman -, is meer dan begrijpelijk. Daarom maakt hij er deze keer meteen komaf mee. “Ondanks dat onze entourage altijd - terecht - de raad geeft om hier niet op in te gaan, kan ik me deze ene keer niet meer houden”, steekt Metejoor van wal op Instagram. “Ik sta dan ook blootvoets te trippelen van ongeduld om het volgende met jullie te delen", verwijst hij naar de slippers.

Hersenloze slippertjes

"Dus hierbij, niet vanuit de drang om mezelf te verantwoorden, maar vanuit de hoop dat mensen deze pagina's nu eens eindelijk niet meer volgen”, bijt Metejoor van zich af. Opnieuw deelt hij de foto van de slippers - die hij dus eerst verwijderd had - op zijn verhaal. "Ik heb de foto gewoon offline gehaald omdat heel wat mensen ongerust waren of mijn concerten deze week zouden doorgaan (aangezien hij dus ziek was, red.)”, legt de zanger uit.
"Voor meer hersenloze slippertjes moet je zulke pagina's dus zeker blijven volgen. Ik ben dan ook heel fier op mijn blijkbaar vrouwelijke slippers", bijt Metejoor ten slotte van zich af. "Les voor mezelf: geen inhoudsloze posts, want dat triggert natuurlijk inhoudsloze pagina's en doelloze individuen”, besluit hij.
Bron: Instagram Stories
Bron: Instagram Stories
Bron: Instagram Stories
Bron: Instagram Stories
Bron: Instagram Stories
Bron: Instagram Stories