Nieuwe en oude K3 binnenkort weer samen op podium? Marthe onthult grote plannen Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Nieuwe en oude K3 binnenkort weer samen op podium? Marthe onthult grote plannen

Nieuwe en oude K3 binnenkort weer samen op podium? Marthe onthult grote plannen

Zo’n zeven jaar geleden namen Hanne, Marthe en Klaasje de K3-fakkel over van Karen, Kristel en Josje. Tijdens de afscheidstournee van de oude K3 stonden ze voor het eerst met zijn zessen op het podium. Iets wat de fans duidelijk nog eens willen zien. Maar zijn de huidige K3’tjes wel fan van dat idee?

Op sociale media is het overduidelijk: de fans wil maar wat graag de originele opstelling van K3 - Karen, Kristel en Kathleen dus - weer samen op een podium zien staan. Ook Kathleen Aerts sluit gaf eerder al aan dat ze een reünie niet uitsloot. Maar hoe denken Hanne, Marthe en Julia daarover? Misschien kunnen ze nog eens met zijn zessen het podium op?

“Voor ons zal ’t altijd magisch blijven dat we bij onze allereerste tournee naast onze idolen mochten staan”, denkt Hanne Verbruggen erover in Dag Allemaal. “Natuurlijk zouden we dat dus tof vinden, maar zij moeten ’t ook zien zitten.” Het roodharige K3’tje is alvast fan. “Misschien kan Studio 100 het regelen…”, besluit ze.

Ook Marthe De Pillecyn zou geen nee zeggen. Meer nog. “Ik denk dat ze binnenshuis wel aan het bekijken zijn wat misschien mogelijk is”, verklapt het zwartharige K3’tje. ”Maar er staat nog niets vast. Dus ook voor ons is het nog spannend”, aldus de zangeres.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws