Opmerkelijk: "Daarom wil Natalia niet deelnemen aan preselecties voor Eurosong" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Opmerkelijk: "Daarom wil Natalia niet deelnemen aan preselecties voor Eurosong"

Opmerkelijk: "Daarom wil Natalia niet deelnemen aan preselecties voor Eurosong"

Binnenkort starten de preselecties voor het Eurovisiesongfestival, maar veel grote kleppers zullen daar niet in te zien zijn. Ook Natalia niet, zij sloeg het aanbod af. Daar heeft André Vermeulen wat over te zeggen.

Eind augustus kwam het nieuws naar buiten dat ‘Eurosong’ zou terugkeren. Al snel bleek dat verschillende grote namen daar niet wilden deelnemen aan deze preselecties, waardoor de fans al snel teleurgesteld waren. “The Starlings en Loredana, ja. Maar Chérine, Gala Dragot, Ameerah, Gustaph en Hunter Falls zijn stuk voor stuk nobele onbekenden”, schrijft Dag Allemaal.

Het zou zo maar eens kunnen dat onze bekendste artiesten bang zijn om af te gaan. Songfestivalspecialist André Vermeulen denkt dat dat zeker het geval is bij artiesten zoals Natalia. “Neem nu Natalia die zegt dat ze rechtstreeks wil gaan: ik vind dat een zwaktebod, zo’n hele preselectie opeisen voor jezelf omdat je de concurrentie niet aandurft in eigen land”, vertelt hij.

Toch snapt André haar keuze wel. “Als ze ‘Eurosong’ verliest, zal haar ster misschien minder fel gaan schijnen. De ontgoocheling is nu eenmaal extra groot als je in eigen land verliest”, legt hij uit. “Maar Natalia laat zo wel een unieke kans voorbijgaan om zich aan Europa te tonen”, aldus André. Het Songfestival zou zo maar eens haar doorbraak in het buitenland kunnen betekenen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws