Schokkend nieuws uitgelekt: zijn Kobe Ilsen en Sara Vermassen uit elkaar?

230103KOBEILSENSARAVERMASSENINSTAGRAM
Verliefd, verloofd en een zoontje, Magnus (1), op amper 2,5 jaar tijd. Het leven lacht Kobe Ilsen en Sara Vermassen toe. Of is er nu een einde gekomen aan hun sprookje? Dag Allemaal heeft namelijk enkele verontrustende dingen opgemerkt.
Door de gezondheidsproblemen van hun zoontje maakten Kobe Ilsen en Sara Vermassen een turbulente periode door. “Het was zeker niet altijd rozengeur en maneschijn binnen onze relatie”, bekende Sara onlangs in Het Laatste Nieuws. “Maar we hebben Magnus altijd voorop geplaatst. Nu is het weer vaste grond zoeken, bekomen van wat er allemaal gebeurd is en vooruit kijken”, besloot ze toen. Maar hebben die moeilijke tijden nu toch hun tol geëist?
Tot op vandaag houden Kobe en Sara vol dat er niets aan de hand is, maar sommige opvallende zaken doen iets anders vermoeden. Dat er tijdens interviews met Kobe bijvoorbeeld geen vragen over z’n verloofde mogen worden gesteld. Ook in Het Laatste Nieuws wist de VRT-presentator al een vraag over de liefde te ontwijken door het enkel over de liefde voor Magnus te hebben. Daarnaast valt ook meteen op dat de foto’s van hun tweetjes, die sowieso al schaars waren, van sociale media zijn verwijderd. Dat betekent niet veel goeds. Of zou het koppel even de pauzeknop hebben ingedrukt?