Tanja Dexters klapt uit de biecht over zware periode: "Ik had dood kunnen zijn" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Tanja Dexters klapt uit de biecht over zware periode: "Ik had dood kunnen zijn"

Tanja Dexters klapt uit de biecht over zware periode: "Ik had dood kunnen zijn"

Tanja Dexters heeft enkele moeilijke jaren achter de rug. In een nieuw interview praat ze daar openlijk over én onthult ze dat ze bijna was overleden.

Sinds ze verkozen werd tot Miss België in 1998 leeft Tanja Dexters in de spotlights. De laatste jaren waren erg moeilijk voor haar, waardoor ze even onder de radar bleef. Toch is ze nu terug van weggeweest en focust ze zich volop op haar mediacarrière. Zo was ze deze week zelfs te zien in de vernieuwde versie van ‘Fear Factor’.

Aan De Morgen vertelt Tanja niet alleen meer over haar ambities, maar ook over die duistere periode. Zo praat ze ook openlijk over haar opname in een psychiatrische instelling. Het begon allemaal toen ze haar huidige vriend Michaël Peeters leerde kennen. “Ik dacht: ‘Eindelijk heb ik de liefde weer gevonden.’ Maar veel mensen werkten ons tegen. Zijn moeder duwde hem naar een andere vrouw”, verklapt ze.

“Op een dag zat ik huilend achter het stuur en reed ik, in een waas, door het rood. Een vrachtwagen knalde tegen mijn auto”, bekent Tanja. “De volgende dag stond mijn zus aan mijn bed. ‘We willen met je praten’, zei ze. Mijn familie vond dat ik hulp nodig had, en ik wist dat ze gelijk hadden”, geeft ze toe. “Ik had dood kunnen zijn, hé”, klinkt het. Tanja heeft zich toen vrijwillig laten opnemen, omdat ze rust nodig had. Echter werd die rust haar niet gegund, want haar opname werd meteen groot nieuws.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws