Vlaanderen diep bedroefd: BV's delen hun mooiste herinneringen aan Nicole Josy Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Vlaanderen diep bedroefd: BV's delen hun mooiste herinneringen aan Nicole Josy

Vlaanderen diep bedroefd: BV's delen hun mooiste herinneringen aan Nicole Josy

Vlaanderen is in diepe rouw. De showbizzwereld is vandaag een ware icoon verloren. Nicole Josy, de wederhelft van Hugo Sigal, kwam helaas te overlijden na een ongelukkige val. Iedereen is in shock door dit nieuws. Uit alle hoeken wordt Nicole uitgebreid herdacht.

Heel wat BV’s pennen enkele mooie woorden neer op Instagram. Nicole heeft dan ook met een heleboel mensen het pad gekruist. Zo speelden Nicole en Hugo ooit mee in een K3-musical. “Nicolleke, schone en plezante madam. Rust zacht. Wat ben ik blij dat ik jou heb mogen kennen. Voor altijd in mijn hart”, schrijft ex-K3’tje Karen Damen. “Ons grote voorbeeld van eeuwige liefde. De liefste boze koningin ooit! We gaan je missen. Veel sterkte lieve Hugo”, laat ook Kristel Verbeke weten.

“Lieve Nicole, wij gaan je allemaal missen. Lieve Hugo, heel veel moed en knuffel van ons”, moet Koen Crucke van het hart. “Monumenten van mensen. Het gaat je goed Nicole, jij straffe madam. Enorm veel sterkte en warmte aan Hugo en de rest van de familie”, willen The Starlings kwijt. Onder andere Peter Van de Veire, Rani De Coninck en Niels Destadsbader betuigen nog hun steun.

Ook Janine Bischops, hartsvriendin van Nicole, is er kapot van. Ze kon het nieuws nauwelijks geloven. “Ze was zo’n ongelooflijk zotte doos. Dat is ze altijd gebleven”, vertelt ze aan ‘VTM Nieuws’. Alleen maar prachtige herinneringen, dus het gemis zal dubbel zo groot zijn.

Nicole in 'Thuis'

Ook in ‘Thuis’ mochten Nicole en Hugo ooit de show stelen. En dat konden ze als geen ander. De soap deelt op Instagram een fragment waarin het onafscheidelijke koppeltje te zien is. “Altijd een plezier om zulke grote ‘Thuis’-fans op onze set te mogen verwelkomen. Veel warmte en sterkte, Hugo”, schrijft ’Thuis’ onder de video.

Populair

Laatste nieuws