Vrouw van Ivo 'Nonkel Jef' Pauwels neemt opvallend besluit over zijn afscheid: "In samenspraak met familie" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Vrouw van Ivo 'Nonkel Jef' Pauwels neemt opvallend besluit over zijn afscheid: "In samenspraak met familie"

Vrouw van Ivo 'Nonkel Jef' Pauwels neemt opvallend besluit over zijn afscheid: "In samenspraak met familie"

Donderdagnacht kwam de donderslag bij heldere hemel voor Diana More (63), de echtgenote van Ivo Pauwels. De acteur, bij het brede publiek vooral bekend als Nonkel Jef, kwam onverwacht te overlijden. Nu heeft de weduwe een opvallende knoop doorgehakt over zijn uitvaart.

Donderdagnacht is Ivo Pauwels ofwel Nonkel Jef helaas overleden in het ziekenhuis. “Hij had een aorta die op springen stond, en dan zijn we naar de spoed gegaan”, vertelt Diana More in Dag Allemaal. “Die hartslagader is normaal 2 cm dik, en bij hem was die al 8,5 cm. Ze hebben hem vijfenhalf uur geopereerd.” Maar helaas kon zijn hart het niet meer aan.

Zondag nemen familie en vrienden afscheid van de Ivo in het Antwerpse Theater Elckerlyc, waar iedereen welkom is. In samenspraak met de familie heeft Diana besloten iedereen de kans te geven om het afscheid van haar man bij te wonen. Dat weet Het Laatste Nieuws. De dienst vindt plaats op 17 september om 14 uur. Op een later tijdstip wordt de as van de acteur uitgestrooid in de Schelde. Bovendien kan je momenteel in het stadhuis van Antwerpen terecht om iets neer te pennen in het rouwregister.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws